Azokat a klímaberendezéseket, melyek nem csak a nyári forróságban való hűtésre alkalmasak, hanem a kialakításuk arra is optimalizálva van, hogy a téli hidegben fűteni is tudjanak, hűtő-fűtő klímának – másnéven inverteres klímáknak nevezzük. A hűtő-fűtő klímával ezáltal két megoldáshoz is juthatunk egyszerre.

Gyakorlatilag a klímaberendezések hőszivattyúk, azaz a külső térbe juttatják ki a belső tér melegét. De egy speciális szeleppel ez a folyamat megfordítható, így a kint összeszedett hőt bent adja le. Az egyszerű, alap klímák 0 és +5 °C között tudnak fűteni, ezekkel azoknak éri meg leginkább, akik csak a távfűtés, vagy elektromos kályha kiegészítésére szeretnék használni.

Azonban a magas színvonalú inverteres hűtő-fűtő klímaberendezéssel olyan hatásosan lehet fűteni, hogy akár 30-40 %-os energiamegtakarítást is el tudunk érni, vagy akár ki is válthatjuk vele teljesen a fűtésünket. Így akár nem csak az átmeneti tavaszi és őszi időszakban, hanem akár egész télen is fűthetünk vele. A gázos, radiátoros rendszerrel szemben néhány perc alatt fel tudja fűteni a helyiséget és akár -20 C fokos hidegben is képes fűteni megfelelő hatásfokkal.

Az inverteres technológia rengeteg előnye a jó fogyasztási mutatók mellett, hogy a fűtésben is hatékony és energiatakarékos. Az inverteres hűtő-fűtő klímák nagy része A+ energiaosztályba tartozik, így a lehető legenergiatakarékosabb megoldást kínálja nekünk a fűtés terén.

A hagyományos fűtés esetén, ahogy melegszik a légtér, úgy melegszenek a tárgyak is, a falak is, a meleg levegő felfelé száll. Ezzel szemben a klímák lefelé fújják a meleget, ahol mi magunk tartózkodunk.

Inverteres klímák ára

A klíma árak meglehetősen széles skálán mozoghatnak, mert egy-egy típus között lényeges eltérések vannak mind a teljesítmény, mind a funkciók terén. Nem elhanyagolható ugyanis, hogy az adott berendezés energiatakarékos-e, illetve, hogy milyen zajt keltenek a ventilátorok és emiatt tudunk-e mellette megfelelően pihenni.

Az inverteres klíma árak kapcsán azzal is fontos számolni, hogy az egyszerűbb berendezések működtetése később lényegesen drágább lehet, mint egy magasabb áron kapható, ugyanakkor energiatakarékosabb módon működő klímáké. Az elmúlt időszakban a gyártók nagyon fontos fejlesztéseket eszközöltek termékeiken, aminek hatására létrejött az inverteres technológia alapján működő – vagyis hűtő-fűtő klíma. Az elavult klímák hátránya ugyanis az, hogy a kompresszor nem kalibrálja be, hogy pontosan mekkora teljesítményre van szükség a kívánt hőfok eléréséhez, ezért bármekkora is a különbség, maximális hatásfokon kezd el dolgozni, hogy aztán kikapcsoljon. A klíma árak böngészése közben felfedezhető különbségek egyik oka éppen ez, mivel a modernebb légkondik már optimalizálják a teljesítményüket, ami minimális fogyasztással jár. Az inverteres technológia így jellemzően jóval kevesebb energiát használ fel és kisebb zajszinten dolgozik, mint a korábbi verziók, emellett pedig a szobák hőmérsékletében sem érezhető a sokszor zavaró hőingadozás.

Mint a legtöbb termék esetében, a hűtő-fűtő klíma árak is gyakran függenek a készüléket gyártó márka hírnevétől is. A híresebb cégek azonban sokszor hosszabb garanciát vállalnak a klímáikhoz, ami azt jelenti, hogy megfelelő beüzemelés és karbantartás esetén évekig nem lesz más dolgunk, mint élvezni a légkondicionálás minden előnyét.

Fábián Klíma Online Klímaszakáruház:

A Fábián Klíma Online Klímaszakáruháznál rengeteg kedvezményes áron kapható inverteres hűtő-fűtő klímával találkozhatunk. A legnagyobb előnyük, hogy az összes klímájuk árában már benne van az ingyenes kiszállítás és az ingyenes profi szakemberek által történő felszerelés és beüzemelés is. Így más dolgunk nincsen, mint körülnézni a webáruházban és amennyiben kérdés merülne fel bennünk, e-mailben vagy telefonon érdeklődni, majd megrendelni a kívánt hűtő-fűtő klímát.

Összegyűjtöttünk több különböző márkájú és most akciós áron megrendelhető inverteres hűtő-fűtő klímát.

Fischer hűtő-fűtő klímák ára:

Most AKCIÓS Fischer inverteres hűtő-fűtő klímát vásárolhat 200.000 Ft-tól 400.000 Ft-ig!

Polar hűtő-fűtő klímák ára:

Most AKCIÓS Polar inverteres hűtő-fűtő klímát vásárolhat 210.000 Ft-tól 360.000 Ft-ig!

Rcool hűtő-fűtő klímák ára:

Most AKCIÓS Rcool inverteres hűtő-fűtő klímát vásárolhat 240.000 Ft-tól 330.000 Ft-ig!

Midea hűtő-fűtő klímák ára:

Most AKCIÓS Midea inverteres hűtő-fűtő klímát vásárolhat 210.000 Ft-tól 410.000 Ft-ig! Akció vége: 2020.04.22

Hisense hűtő-fűtő klímák ára:

Most AKCIÓS Hisense inverteres hűtő-fűtő klímát vásárolhat 180.000 Ft-tól 330.000 Ft-ig!

Fujitsu hűtő-fűtő klíma ára: Most AKCIÓS Fujitsu inverteres hűtő-fűtő klímát vásárolhat 250.000 Ft-tól 270.000 Ft-ig!