Klíma akció

Természetesen azzal már tisztában vagyunk, hogyha csomagban vásárolunk szolgáltatásokat vagy esetleg termékeket, rengeteg kedvezményre tehetünk szert. Ez a klímákkal sincs másképp.

Legfontosabb dolog a vásárlás előtt az az, hogy kiválasztjuk a számunkra legmegfelelőbb berendezést. Magyarországon már számos cég, bolt és webáruház kínálatai között tudunk válogatni. Második fontos dolog ilyenkor, a lakásunk felmérése. Itt természetesen nem elég a mi józan paraszti eszünk, hiszen nem vagyunk szakma béliek, így kénytelenek vagyunk felbérelni egy szakembert, aki minden kellő adatot tud rögzíteni a számunkra. És segíteni tud a kiválasztott berendezés típusait illetően. Az utolsó lépés pedig a berendezések beszereltetése.

Ezek egészen egyszerű lépéseknek tűnnek, ám koránt sem ennyire gyors lefolyású. Ugyanis a beszereltetéshez szükségünk van végfelhasználási tanúsítványra.

 ( Ami azt jelenti, hogy vásárlás előtt kell keresnie egy engedéllyel rendelkező szerelőt, akitől megkaphatja ezt a telepítési tanúsítványt, majd ezzel megvásárolja a készüléket, majd amikor a készüléket a forgalmazó leszállította vásárlónak, vásárló megrendeli a telepítést a vállalkozónál, akitől a tanúsítványt kapta. )

Hogy ezeket a nehezebb lépéseket könnyen átugorjuk nincs is másra szükségünk, mint csomagban megrendelni az adott szolgáltatást. Hiszen amint kosárba tesszük a kiválasztott terméket, az adatok kitöltése után már kész is a megrendelés. Így ez a lehető legegyszerűbb módja a készülékek kiválasztására, ez akár okos telefonon keresztül is lehetséges. Hogyha az árat nézzük, akkor nem fognak különböző meglepetések érni minket, ugyanis amik a megrendelésnél fel vannak tüntetve, már tartalmazzák a szállítást és a szerelést is. Így kapunk egy teljes összegképet rendelés után, mennyibe is fog nekünk kerülni minden.  Fizetési lehetőségként is több opció van megadva, segítve ezzel az ügyfelek kényelmét.

Mivel az ügyfél csomagot rendel meg vásárlásnál, így automatikus a hozzá járó akció. Hiszen külön-külön minden sokkal drágább, és külön-külön több időbe telik a leszállítás, papírok megszerzése, beszerelés.

A csomagban való vásárlás viszont akár kijöhet már 200.000Ft-ból. Ez a rendkívül pénztárcabarát megoldás, folyamatos akciót nyújt az ügyfelek részére, nem beszélve a szezonális árleszállításokról, amivel még többet lehet spórolni.

Így ha klíma vásárláson töri a fejét, keressen fel minket, segítünk mindenben. Legyen szó a termék kiválasztásáról, vagy csak egy két apróbb kérdésről, mindenben az Ön szolgálatára állunk.