Pécs városa az ország délnyugati szélén, a horvát határ közelében található, a Dunától 45-50 km-re nyugatra. Budapesttől 200 km-re délre található, a legközelebbi vidéki nagyváros a 160 km-re található Szeged, míg a legközelebbi 30 ezer fölötti település a 60 km-re fekvő Baja. Délebbi fele sík, míg az északi része a Mecsek hegység déli lankáira kúszik fel, és völgyeibe nyúlik be. Pécs földrajzi helyzete klimatikus szempontból kiemelkedően kedvező a még ma is jelentősen erdősült terület határán. A fülledt nyári napokon esténként a Mecsekről meginduló légáramlás hűti és tisztítja a város levegőjét.

Mivel Pécsett fülledet nyári a levegő, ezért egy klíma szinte megváltáskét tud szolgálni, akár télen akár nyáron gondolkozunk a választásban. Mivel alapvetően kis város, kevés olyan szakember van aki igényesen el tudja végezni ezeket a feladatokat. Ám azonban egy kis kutató munkával, összegyűjtöttük a klímával foglalkozó cégeket, akik segítségünkre szolgálhatnak ha ebben a gyönyörű városban élnek:

HOME KLÍMA

A Hisense mára egy húsznál is több leányvállalatból álló óriási cégcsoport, mely világszerte tucatnyi gyárat és fejlesztőközpontot üzemeltet. Légkondícionálók terén Kínában a 3. legnagyobb gyáróriás neve összeforrt a megfizethető minőség fogalmával.

https://homeklima.hu/

FÁBIÁN KLÍMA

Áruházunk az Ön kényelme érdekében komplex szolgáltatást nyújt. Vagyis a nálunk rendelt klímakészülékét kiszállítjuk és beüzemeljük. A feltüntetett árak ennek megfelelően áfával együtt tartalmazzák a készülék árát, a szállítás és telepítés költségét is.

POLAR

Polar klíma

A vásárló igénye ihlette.

A Polar az első, kifejezetten a közép-európai vásárlási igények alapján optimalizált légkondicionáló márka.

De mik azok az igények?

Minden ember szereti az egyszerű, akár kettő az egyben dolgokat. A sok pluszt, amit az adott termék nyújtani tud. Csak az nem mindegy, hogy hogyan és mennyiért.

RCOOL KLÍMA

https://rcoolklima.hu/

2019 február óta elérhető az Rcool legújabb családja, mely az ECONIC néven kerül forgalomba. Remélhetőleg a leggazdaságosabb Rcool családot üdvözölhetjük. Tekintse meg akciónkat!

MECSEK KLÍMA

Elérhetőségek:

Cím: Viola utca 4. ,  Pécs, 7632

Telefonszám: 72 / 534 / 761

E-mail: info@mecsekklima.hu

Bemutatkozás:

A Mecsek-Klíma Kft 1998. november 18-án alakult, mint pécsi székhelyű 100 % magyar magántulajdonban lévő vállalkozás az ügyvezető igazgatók Bogos Dezső és Somogyi László irányításával. A tevékenységi terület elsősorban a Dél-Dunántúlra (Somogy, Tolna, Baranya megyékre) terjed ki.

A Mecsek-Klíma Kft. tevékenységi köre a klíma, klímaberendezés és légtechnika rendszerek I. osztályú minőségben való kivitelezése, illetve a már működő rendszerek, berendezések karbantartása, szervizelése, üzemeltetése.

Legfontosabb célunk a komfort és ipari klíma rendszerek területén ügyfeleink részére teljes körű szolgáltatást nyújtani. Termékeinket az érdeklődők közvetlenül megtekinthetik és kipróbálhatják a Pécs, Viola u. 4. szám alatt található, 2006-ban nyílt exkluzív bemutatótermünkben. Ügyfeleink részére rendelkezésre áll továbbá folyamatosan bővülő raktárkészletünk, melynek megfelelően a vevői igényeket legtöbb esetben azonnal ki tudjuk elégíteni mind a klímaberendezés, mind a légtechnika alkatrészek vonatkozásában.

Üzleti filozófiánk alapvető pillére, hogy az általunk forgalmazott klíma és légtechnika termékek mellé teljes körű mérnöki szolgáltatást ajánlunk a tervezéstől a munka elvégzéséig. Munkánkat tervező irodák segítik, partnereinket magyar nyelvű gépkönyvekkel és szerelési útmutatókkal segítjük.

A Mecsek-Klíma Kft a komfort és ipari klímaberendezések területén a Dél-Dunántúli Régióban az Aermec, Panasonic, Sanyo, Samsung klímaberendezés hivatalos forgalmazója és garanciális szervize.

PROFI SZERVIZ PÉCS

Elérhetőségek:

Cím: 7624, Pécs, Tiborc utca 38/C

Telefonszám: +36 / 30 / 780 / 4674

E-mail cím:  profiszervizpecs@gmail.com

Fax: +36 / 72 / 310 / 259

Bemutatkozás:

Klíma berendezések szakszerű telepítése, klíma javítás és klíma karbantartás.

Kedvező, versenyképes árak.

Gyors, pontos, tiszta munka.

Körülbelül öt éve már csak olyan klímaberendezéseket gyártanak, amelyek mindegyike télen fűteni is tud. A lakossági split klímák a legegyszerűbb levegő-levegő hőszivattyúk. Ezért is nevezik őket hőszivattyús klímáknak. Jelenleg a központi fűtés gázkazánját kiváltó hőszivattyúk még viszonylag drágák. Azonban az egyszerű lakossági klímaberendezéseket olyan sok cég gyártja hatalmas darabszámokban, hogy az áruk szinte hihetetlen mértékben lezuhant. A klímaberendezéssel történő fűtés műszaki és gazdaságossági szempontjairól részletesen afutesek.hu oldalon írtunk. Jó szívvel azt javasoljuk, hogy ha olcsón kell egy kisebb lakás fűtését megoldani, akkor fontolja meg egy hőszivattyús multi-split, vagy helyiségenként egy mono-split klíma telepítését.

MEGA-KLÍMA

Elérhetőségek:

E-mail cím: megaklima@gmail.hu

Telefonszám:

Csendes Zoltán
Ügyvezető, tulajdonos, klímaszerelő
Telefon: 06 70 505-9073

Bencze Csaba
Tulajdonos, klímaszerelő
Telefon: 06 30 316-8902

Munkafelvétel
Ügyintézés
Telefon: 06 30 540-3044

Bemutatkozás:

  • Lakások, házak klimatizálása
  • Irodák, szerverhelységek klimatizálása
  • Helyszíni felmérés, szaktanácsadás
  • Légtechnikai rendszerek kivitelezése
  • Klíma karbantartás, javítás
  • -Klímatelepítés
  • Folyadékhűtők, iparhűtők szervizelése
  • Szivárgásvizsgálat
  • Garancia
KLIMA TRIO KFT

Elérhetőségek:

Cím: H-7622 Pécs, Légszeszgyár u. 40 

Telefonszám: +36 (72) 512-240

Fax: +36 (72) 512-248

E-mail cím: info@klimatrio.hu

Bemutatkozás:

A Klimatrió 1995 óta a piac meghatározó szereplője a klímatechnika területén. Kezdetben Pécs és vonzáskörzete jelentette a működési területet, mára Európa több országából kerülnek ki a referenciák, és az elégedett ügyfelek. 
Az országos viszonylatot tekintve minden megyében és megyeszékhelyen rendszeresen megjelennek a cég szervizautói. A saját tulajdonú telephelyen iroda, bemutatóterem, gyártócsarnok és raktárak is megtalálhatók, melyek együttesen a megrendelők magas színvonalú kiszolgálását teszi lehetővé.

KLÍMA TENKES

Elérhetőségek:

E-mail cím: klima@klimatenkes.hu

Telefon:  +36 / 20 / 941 /  87 / 69

Bemutatkozás:

1981-ben, ahogy akkor nevezték: kisiparosként kezdtem a vállalkozást a szakmámban, amely finommechanikai műszerész volt. 2000-ben kezdtem foglalkozni komolyabban a klímával, majd 2001-ben vizsgát is tettem ezen a területen. A globális felmelegedés miatt évről évre nehezebben elviselhetőek a nyarak, ez hozta
magával, hogy a klímaberendezések iránt robbanásszerűen megnőtt az érdeklődés. Megismerkedve a működési elvvel, derült ki számomra, hogy mennyire komplex és hasznos találmány a klímaberendezés, hiszen a hőszivattyú által nem csak az otthonok hűtését, hanem fűtését, levegőztetését is a lehető leggazdaságosabban és legkörnyezetbarátabb módon tudjuk megoldani.

R ÉS T KLÍMA KFT

Elérhetőségek:

Cím: 7630. Pécs, Edison u. 7/31.

Telefonszám: +36 72 510-030, +36 70 778-1013

Fax: +36 72 510 031

Email: info@rtklima.hu

Bemutatkozás:

R és T Klíma Kft. 2004 decemberében alakult. Szakember gárdája már 1990 óta foglakozik klíma és légtechnikai kivitelezéssel.

A Kft. tevékenységi köre elsősorban a klíma, légtechnikai szerelések, de teljes épületgépészeti rendszerek kialakítása, illetve ezek karbantartása, komplett üzemeltetése. Kapcsolataink révén ügyfeleinknek teljes körű mérnöki szolgáltatást nyújtunk a tervezéstől az átadásig. Lakossági, ipari partnereinknek akár 48 hónap garanciát biztosítunk az általunk beépített berendezésekre.

Munkatársaink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Épületgépész mérnök, klíma és légtechnikai rendszerszerelő, villamos szakemberek alkotják csapatunkat.  A feladatok ellátását teljesen felszerelt szerviz autóink látják el. 24 órás telefonos és online ügyfélszolgálatunk révén képesek vagyunk bejelentést követő 2 órán belül megkezdeni a hibaelhárítást.

Üzletfilozófiánk a minőségi munkavégzés, ügyfélközpontúság. Hosszú évek óta foglalkozunk szakképzéssel, dolgozóink 80 %-a saját nevelésű szakember. Utódaink kinevelését, képzését fontos feladatnak tartjuk.

Reméljük tudtunk segíteni a válogatásban, most már csak fel kell hívni a számodra szimpatikus céget és kérni tőlük egy árajánlatot!