Földrajzi adottságai tekintetében Borsod-Abaúj-Zemplén az ország egyik legváltozatosabb megyéje. Itt találkozik az Alföld az Északi-középhegységgel és a közé ékelődő medencesorral. A megye déli része ezért síkság, északi területe pedig hegyes, dombos. Az éves középhőmérséklet a hegyek miatt az országos átlagnál alacsonyabb, a napsütéses órák száma kevesebb, a csapadék több.

Ebből adódóan Borsodban jelentősen szükség van a fűtési lehetőségek széles palettájára, és ebbe bele tartozik a legmodernebb fűtési módszer, ami nem más, mint a klímával való fűtés. Ha megbízható szakemberre lenne szükséged ne habozd felkeresni őket:

HOME KLÍMA

A Hisense mára egy húsznál is több leányvállalatból álló óriási cégcsoport, mely világszerte tucatnyi gyárat és fejlesztőközpontot üzemeltet. Légkondícionálók terén Kínában a 3. legnagyobb gyáróriás neve összeforrt a megfizethető minőség fogalmával.

https://homeklima.hu/

FÁBIÁN KLÍMA

Áruházunk az Ön kényelme érdekében komplex szolgáltatást nyújt. Vagyis a nálunk rendelt klímakészülékét kiszállítjuk és beüzemeljük. A feltüntetett árak ennek megfelelően áfával együtt tartalmazzák a készülék árát, a szállítás és telepítés költségét is.

https://fabianklima.hu/

POLAR
Polar klíma

A vásárló igénye ihlette.

A Polar az első, kifejezetten a közép-európai vásárlási igények alapján optimalizált légkondicionáló márka.

De mik azok az igények?

Minden ember szereti az egyszerű, akár kettő az egyben dolgokat. A sok pluszt, amit az adott termék nyújtani tud. Csak az nem mindegy, hogy hogyan és mennyiért.

RCOOL KLÍMA

https://rcoolklima.hu/

2019 február óta elérhető az Rcool legújabb családja, mely az ECONIC néven kerül forgalomba. Remélhetőleg a leggazdaságosabb Rcool családot üdvözölhetjük. Tekintse meg akciónkat!

BORSOD KLÍMA

Elérhetőség:

Cím: 3516, Miskolc, Pesti út 84.

Telefonszám: +36 – 30 – 261 – 1335

E-mail cím: info@borsodklima.hu

Bemutatkozás:

Borsod Klíma fő tevékenysége, klímaberendezések értékesítése, megfelelő tanácsadás légkondicionáló berendezésekről és azok szakszerű üzembe helyezése, f-gáz képesítéssel rendelkező, kiváló szakemberek segítségével.

Cégünk a komfort és ipari klímaberendezések területén számos márkájú berendezést forgalmaz. Klímaberendezéseken kívül hőszivattyús, hővisszanyerős rendszerek telepítését, beüzemelését vállaljuk, légtechnikai kiépítéssel együtt Észak-Kelet Magyarország területén és Budapest környékén is.

KLÍMA MISKOLC

Elérhetőség:

Cím: 2030 Érd Bagoly utca 83. 

Telefonszám: 06-30-299-1919

E-mail cím: info@webklima.hu

Bemutatkozás:

15 éves szakmai tapasztalat és 32.000 értékesített berendezés. Magyar garanciával rendelkező termékek, saját kivitelezői és szervíz háttér. 3000 darabos saját klíma készlet.         

DS KLÍMA

Elérhetőség:

Cím: 3531, Miskolc, Gábor Áron utca 14.

Telefonszám: 06 (70) 36-93-210

E-mail cím: www.dsklima.hu

Bemutatkozás:

Cégünk fő profilja a különböző klíma beszerelés, klíma tisztítás és klímatizálási rendszerek kiépítésének teljeskörű lebonyolítása. Vállaljuk lakossági, közületi és ipari klíma rendszerek tervezését, kivitelezését, üzemeltetését, időszakos karbantartását. Mindezt a megrendelő igényeinek maximális figyelembevételével, legyen szó egy oldalfali split klímáról, vagy akár ipari méretű légtechnikáról biztos lehet benne, hogy legjobb tudásunk szerint, évtizedes tapasztalatainkat megosztva, stabilan működő rendszert, garanciális berendezést, és garanciális szerelést adunk át Önnek a beüzemelést követően, hogy az Ön életminőségéhez a tökéletes komfortérzettel járuljunk hozzá.

GLH KLÍMA

Elérhetőség:

Cím: 3533 Miskolc, Andrássy utca 55.

Telefonszám: 06-70/-552-0931

E-mail: glhklima@gmail.com

BCS KLÍMA

Elérhetőség:

Cím:  3526, Miskolc, Zombori utca 3.

Telefonszám: + 36 / 30 / 69 / 89 / 689

E-mail cím: info@bcsklima.hu

Bemutatkozás:

Vállalkozásunkat az ipari szegmensben 2003-ban kezdtük, épületgépészeti rendszerek értékesítésével, kivitelezéssel, tervezői tanácsadással, és kötéstechnikai (prés /presszes kötés/, karimás, menetes..) oktatásokkal, ötrétegű víz fűtés és hálózati víz, valamint térhálósított polietilén (PEX-a) víz,-melegvíz (vízvezeték szerelés), fűtés-hűtés (padló,-fal-mennyezet, Fan-coil..), távhővezetékek, hűtűcsarnokok, hűtő és fagyasztókamrák gyártása, építése, ipari és lakossági felhasználási területen egyaránt. Majd a gépészeti megoldásokat szem előtt tartva komplett épületgépészeti rendszerek megvalósításával, légtechnikai (kapulégfüggönyök, építőelemes légkezelők, uszodai ködtelenítők, álmennyezeti lapos légkezelők, axiálventilátorok, radiál ventilátorok, tető ventilátorok, műanyag ventilátorok, robbanás-biztos ventilátorok, konyhai elszívók, thermo ventilátorok / elektromos és vizes rendszerű /, hő és füstelszívó ventilátorok, ipari szellőzés..) valamint frisslevegő utánpótlás, hővisszanyerő (és hőszivattyús elven működő berendezések) rendszerek kivitelezése, értékesítése, üzemeltetése, beüzemelése, karbantartása is feladatunk lett.

KLÍMA YUKON

Elérhetőség:

Cím: 3532 Miskolc, Daru utca 1.

Telefonszám: +36-70-942-1382

E-mail: info@klimayukon.hu

Bemutatkozás:

Amennyiben Ön egy megbízható és megfelelő szaktudással bíró céget keres bármilyen hűtési, illetve klimatizálási feladat, esetleg probléma megoldására, akkor jó helyen jár!

Szakemberekkel szeretné klímáját kiválasztani és beszereltetni?

Nincs még hűtős szakembere?

Van, de nincs megelégedve munkájával?

Netán a “gatyája is rámegy” a villanyszámlára?

Nem működik megfelelően a berendezése?

Esetleg új hűtőberendezés kialakítását tervezi és egy garantáltan üzembiztos hűtést szeretne?


Ne is keressen tovább, mert megtalálta a megfelelő választást! Cégünk áll rendelkezésére!

Reméljük tudtunk segíteni a válogatásban, most már csak fel kell hívni a számodra szimpatikus céget és kérni tőlük egy árajánlatot!