Egy tökéletesen működő klíma elengedhetetlen a forró nyári napokon. Hazánkban szinte évről évre melegebbek a nyarak, amelyek egyre elviselhetetlenebbekké válhatnak otthonainkban. Hogy Önnek ne legyen még egy hőségtől kellemetlen nyara, mindenképp érdemes beruháznia egy klímára még a következő nyár előtt!

Az embereknek a nagy része szereti, hogyha az egyes ügyeket egyszerűen és kevés időbefektetéssel meg tudja oldani. Sokan kifejezetten nem kedvelik azt, hogyha folyamatosan intézkedniük kell, papírokat kell beszerezni, illetve ide-oda kell rohangálni egy dolog miatt.

Egy klíma miatt sem szeretne az ember hosszasan nézelődni a különböző kategóriájú légkondicionálók között az üzletekben, papírokat aláírogatni, hazacipelni, aztán meg szerelőt keresgélni, aki megbízhatóan beszereli és beüzemeli számunkra a klímát – persze nem kevés plusz költség ellenében.

Sokakban az az élmény él, hogyha valaki már magától a szerelőtől, vagy egy a klímával együtt beszerelést is nyújtó szolgáltatótól vesz klímát, akkor az biztos, hogy kétszeres, háromszoros áron is lehet, hiszen minden olcsóbb, ha az ember bemegy a multik üzleteibe.

Tény, hogy sokszor nem lehet versenyezni a multik olcsó árajánlataival. Na de Ön mit szólna hozzá, ha olyan olcsó klímát találhatna, amihez még a lakásából sem kell kilépnie, megúszná a nyűgös papírmunkát és szerelőkkel való külön egyeztetést is? Garantált, hogy összességében olcsóbban és időigényesebben tudja majd elintézni a klímavásárlását!

Nézzük meg részletesebben, hogy mit tudnak az interneten rendelhető szereléssel együtt hirdetett olcsó klímák!

Olcsó klíma szereléssel együtt

Fontos tudnia, hogy az akciós légkondiknál bele kell kalkulálnia a klíma felszerelésének a költségét is, ugyanis 2015 óta kizárólag úgy lehet klímát vásárolni, ha tanúsítványa van arról, hogy szakember fogja felszerelni azt. Épp ezért érdemes olyan légkondikat árusító céget választani, ahol már alapvetően benne van az akciós árban a kiszállítás és a felszerelés is, vagy csak pár tízezer forint pluszköltséget kell ehhez ráfizetni.

Nézzük meg az „Olcsó klíma szereléssel együtt” ajánlatok négy fő előnyét, amelyek által a klíma vásárlás ennél egyszerűbb már nem is lehetne!

  1. Olcsó klíma beszerzése az otthonából

A klíma webáruházakból Ön kényelmesen válogathat a különböző kategóriájú klímák között – mind árban, mind típusban. A leírásoknál egyből segítséget kap az adott típus előnyeiről, funkcióiról és nem kell a bolti eladókat keresgélnie további információkért. Természetesen a webáruházak is adnak személyes tájékoztatást telefonon vagy e-mailben, ha nem talál minden kérdésére választ a lírásban, vagy nem minden érhető teljesen.
Az internetes vásárlással megspórolja az utánajárás, az utazás költségeit és a sorban állas idejét a pénztárnál, illetve a vevőszolgálaton.

  1. Ingyenes házhozszállítás

A lentebb összegyűjtött webáruházak teljesen ingyen kiszállítják Önnek az otthon kényelméből már kiválasztott, kosárba tett és kifizetett klímáját az ország területén belül bárhova. Nem számolnak fel kilométerdíjat sem.

  1. Ingyenes beszerelés, beüzemelés

Talán ez az olcsó klíma ajánlatok legnagyobb előnye, hogy Önnek nem kell bajlódnia a tanúsítvány beszerzésével és nem kell szerelőt sem keresnie, ugyanis a lent felsorolt webáruházak a kiszállítás után rögtön be is szerelik a megvásárolt klímáját!

A telepítés idejét telefonon előzetesen egyeztetik egy Ön számára megfelelő időpontban.

  1. Egyszerűsített adminisztráció bonyolult papírmunka nélkül

Mivel a telepítést elvégzi az adott klíma webáruház, ezért Önnek nem kell előre “Telepítési tanúsítvánnyal” rendelkeznie. Ezt a beüzemeléskor a készülék papírjaival együtt megkapja a szolgáltatótól. Nem kell Önnek semmilyen felesleges papírt beszereznie, aláíratnia, így sokkal egyszerűbben fog lezajlani minden.

Hogyan történik a klíma beszerelése?

Először a csöveknek a helyét alakítják ki, itt még eldöntheti, hogy véssék, vagy befedjék a csöveket. Ha kész a hely, akkor utána kezdik a kültéri tartószerkezetnek a beépítését, majd ráépítik a kültéri egységet.

Ezután következik a beltéri egység felszerelése. Ha ezzel is megvannak, akkor már nincs más hátra, mint az egységeket összekötni, rákötni a hálózatra és beüzemelni. Természetesen a felszerelést követően mindig leteszteli az adott szolgáltató, hogy tökéletesen működik-e a klíma.

Olcsó klíma beszereléssel és ingyenes házhozszállítással ajánlatokat kínáló klíma webáruházak listája:

Az itt található webáruházakban rengeteg típusú és funkciójú klíma közül válogathat, mindegyikükre több éves garanciát vállal az adott cég, így biztos, hogy jó ideig nem lesz gondja a klímavásárlásra!