Őszi klíma akció

Nyáron, a tikkasztó hőségben általában mindenkinek eszébe jut a klíma szó. Akár csak egy karbantartás miatt, vagy egy csere miatt, vagy akár egy új beszerelése miatt. És miért? Mert akkor éppen szükségünk lenne egy hűsítő szerkezetre a lakásba, nyaralóba, munkahelyre. Ilyenkor különösebb marketing stratégiákra nincsen szükségük a klímával foglalkozó cégeknek, hiszen az e-mail, telefon mindig jelez egy újabb kimelegedett ügyfél részéről.

Ám azonban amikor csillapodni látszik a nagy hőség, és jönnek a falevelek hullásai, feledésbe merül a berendezések beszerelése, hiába volt róla szó nyáron, mivel éppen nincs rá szükség, minek rá költeni. Igen ám, azonban pár hónap múlva megint jön a meleg hullám, a kánikula, a tikkasztó hőség, és újra elgondolkozunk egy klíma berendezés beszerelésén.

Jobb később, mint soha

Hogy mire gondolok most itt? Az őszre. Tisztában vagyunk a nyári hónapok sűrűségével. Itt a jó idő, keressünk valami hétvégi programot, sétáljunk este a városban, menjünk együnk egy fagyit, vegyük ki a szabit, menjünk, utazzunk, el valami szép helyre ahol a vízparton tudunk hűsölni, kapcsolódjunk ki, élvezzük a nyár csodás perceit. Ez általában minden embernél így telik. És ez így is van rendjén, ám ezekben a helyzetekben nem igazán szeretnénk arra szánni a szabadnapjainkat, hogy klíma szerelők jöjjenek és fúrjanak, faragjanak, hangoskodjanak. Így a beszerelés a halogatással, el is felejtődik.

Éppenséggel ezek az emberek, nagyon jól járnak, ha még akár a hidegebb esősebb időben is eszükbe jut a klíma beszerelés, ugyanis az őszi évszak akciók tengere. Miért is? Mert nyáron alapból eszébe jut az embernek a szerelés, hiszen rettentő meleg van, viszont ha már nincs meleg, ki is esik az agyunkból. Erre a helyzetre hozták létre a cégek az őszi akciókat, hogy még kedvezőbbé tegyék az emberek számára az elérhetőséget. Ilyenkor cégektől függően, 10-20-50 ezreket is tudunk spórolni, ami valljuk be, elég jól hangzik. Ráadásul, hamarabb beszerelésre is számíthatunk, hiszen nincs éppen főszezon. Így hát azok az emberek akik, nyáron elfelejtették megcsináltatni, vagy akik, szemfülesebbek ősszel szereltetnek be klímát, mert az pénztárca barátiabb.

A legnagyobb pozitívum pedig talán az, hogy az új klíma berendezések már fűtésre vannak optimalizálva, így hát akár meg tudjuk egyben oldani a hűtés és fűtés újítását. Sokkal olcsóbban, kettőt kapva egy áráért. Így az őszi akció hullámot mindenféleképpen használjuk ki, akár tervezzünk úgy, hogy ősszel, még a hideg beállta előtt legyen esedékes a beszerelés. Így nem megy a nyaralásunk rovására sem, de legalább spórolva jutunk hozzá a klíma berendezéshez.